Od davnih dana i igrica na ZX Spectrum 48k i Comodore 64 kućnim računalima, te prvih dos 386 i 486 IBM kompatibilnih računala sam bio geek i želio programirati,
 no Hercegovina i Hrvatska nisu Amerika i silicijska dolina, tako da je napredak i stjecanje IT znanja išao dosta sporo.

Tek 1999 dolaskom interneta u Hrvatsku i prvih Pentium i Celeron procesora moj interes za ozbiljnijim IT znanjem postaje ostvariv, tako da sam bio zaokopljen overklokiranjem celerona, instalacijama i tvikanjem windowsa i prvim linux instalacijama.

Prvu izrađenu web stranicu sam uploadirao 2007. No, znate kako se kaže, pazi što i kako želiš, čemu težiš, to ćeš i postati.


Web studio Ero egzistira na internetu od 2012. god. kao freelance djelatnost za web dizajn,  sa relativno malim brojem klijenata, no to neznači da aktivno ne radim na dugoračnim projektima. Trenutno radim na implementaciji mini openstack data centra i to me oduševljava. Neke interesiraju križaljke ili kvizovi na tv-u, mene mreža i umrežavanje servera, linux administracija, i nedostaje mi "slobodnog" vremena, mogu reći da sam se "pronašao", da radim ono što volim.

Što se tiče web dizajna, nudim sve na jednom mjestu.
Registraciju domene i Web hosting na serverima koje sam administriram, orginalan i prepoznatljiv Joomla ili Wordpress dizajn koji prati Vaše grafičke standarde, temeljitu SEO optimizaciju prilikom izrade web stranice. Nije mi strana ni "Stara Škola" HTML i CSS Web programiranja, uvjek zatreba umetnuti poneku liniju koda.

Izrada web stranice i dizajn su samo dio priče.


Vrlo je bitna i optimizacija za tražilice SEO. Bez dostupne stranice na Google-u svaki pa i najbolji dizajn je besmislen. Često sam puta istražujući i analizirajući web stranice drugih, uočio kako je SEO optimizacija "preskočena" ili djelomično urađena. Ja sebi takve greške ne dopuštam. SEO se radi prilikom izrade i prije objave na tražilice. 


Prepustite mi izradu Vaše web stranice i imajte u startu povoljnu cijenu izrade i održavanja, te extra SEO optimizaciju bez dodatnog troška.

 Pogledajte dosadašnje reference i zatražite neobaveznu ponudu za izradu web stranice sa planom optimizacije za tražilice (SEO)  koji je provjeren i daje extra rezultate.

Web Studio Ero je tu da vaš obrt, mali ili srednje veliki posao izreklamira efektno i sa minimalnim troškovima.