O Web Studio Ero

Poštovani, nudimo sve na jednom mjestu. Web hosting na serverima koje sami administriramo, unikatne Joomla i Wordpress dizajnerske predloške u skladu sa Vašim potrebama. Nije nam strana ni "Stara Škola" HTML i CSS Web programiranja, uvjek zatreba umetnuti poneku liniju koda.
Imajte u vidu da je Vaša web stranica često prvi kontakt između Vas i Vaših klijenata. Vrlo je bitan prvi utisak, pogotovo kada je konkurencija na samo par klikova daleko. Nudimo orginalan i prepoznatljiv dizajn koji prati Vaše grafičke standarde.
No izrada web stranice i dizajn su samo dio priče. Vrlo je bitna i optimizacija za tražilice SEO. Bez dostupne stranice svaki pa i najbolji dizajn je besmislen. Često smo puta istražujući web stranice uočili kako je SEO optimizacija "preskočena" ili djelomično urađena. Mi takve greške sebi ne dopuštamo. Bitno je i ono što se ne vidi.
Uspješna SEO optimizacija u startu je i velika ušteda kada su u pitanju troškovi reklamnih kampanja. Budite odmah među prvima!
Imajte u startu povoljnu cijenu izrade i održavanja te extra SEO optimizaciju bez dodatnog troška.
Pogledajte dosadašnje reference i zatražite neobaveznu ponudu za izradu web stranice sa planom optimizacije za tražilice (SEO) koji je provjeren i daje extra rezultate.

Preporučio bi integraciju Vaše web stranice sa društvenim mrežama. Po potrebi administriramo i vašu Facebook stranicu. Iskoristite facebook i twitter i budite u kontaktu sa vašim klijentima.
Web Studio Ero je tu da vaš obrt, mali ili srednje veliki posao izreklamira efektno i sa minimalnim troškovima.

© 2020 Web Studio Ero. All Rights Reserved.